УКР РУС

Промоутер Джошуа оцінив сенсаційний бій з Хеленіусом: "Фінансова різниця приголомшлива"

8 серпня 2023 , 18:15 / Читать на русском

Промоутер екс-чемпіона світу Ентоні Джошуа – Едді Хірн – висловився про майбутній поєдинок свого підопічного проти Роберта Хеленіуса.

Нагадаємо, 12 серпня Ей Джей мав зустрітися в рингу з Ділліаном Вайтом. Однак останній провалив допінг-тест. Замінити Вайта оперативно погодився фінський важковаговик Роберт Хеленіус. До слова, "Північний кошмар" попередній бій провів буквально кілька днів тому. П'ятого серпня Хеленіус нокаутував свого земляка Міку Міелонена.

Хірн – про наступного суперника Джошуа: "Хеленіус програв Вайлдеру через удар, який звалив би й коня"

"Ми знімаємо цей бій з pay-per-view. Фінансова різниця для Джошуа в цьому поєдинку буде приголомшливою, але він хоче битися. Що стосується наших кардів не на PPV, то я думаю, що це один із найсильніших вечорів боксу, які ми коли-небудь влаштовували.

Я не був впевнений, чи захоче Джошуа битися, але виявилося, що він жадав побитися. У нього був один із найкращих тренувальних таборів у кар'єрі, він дуже добре працював із Дерріком Джеймсом, спаринги проходили неймовірно. Джошуа просто запитав: "З ким я можу побитися?" – сказав Хірн виданню talkSPORT.