УКР РУС

Усик може заробити найбільший гонорар у кар'єрі за бій з Ф'юрі у Саудівській Аравії

5 червня 2023 , 13:02 / Читать на русском

Український володар титулів WBA, IBF і WBO у хевівейті Олександр Усик може заробити фантастичну суму за поєдинок проти Тайсона Ф'юрі, якщо він таки відбудеться.

Нагадаємо, днями Усик підписав контракт із саудівським агентством Skill Challenge Entertainment. Ця компанія хоче провести у грудні цього року вечір боксу в Саудівській Аравії, в рамках якого Олександр вийде у ринг проти Тайсона Ф'юрі, а Ентоні Джошуа зустрінеться з Деонтеєм Вайлдером.

"Нехай Ф'юрі не бреше": Усик розповів, що насправді завадило провести бій

Спортивний журналіст Гарет Девіс в ефірі iFL TV розповів про гонорари, які можуть заробити Усик і "Циганський король". "Якщо все піде за планом, то це буде дивовижно. Турнір відбудеться, якщо у саудитів є такі амбіції, якщо вони можуть це влаштувати, і у них є, скажімо, 250 мільйонів доларів для його проведення – десь близько того.

Щоб всі ці хлопці вийшли на ринг, припустимо, в бою Уайлдер – Джошуа кожному потрібно заплатити 40 мільйонів доларів. Це вже 80 мільйонів. Говорили, що Ф'юрі хоче 120 мільйонів доларів за бій в Саудівській Аравії. Я сумніваюся, що він отримає таку суму. Я б поставив, що він заробить трохи більш ніж половину від цього. Може бути, 70-80, можливо, 90 мільйонів. Це надзвичайно багато. Усик отримає 50 мільйонів. Зараз у нього є угода на кілька боїв зі Skills Challenge Promotions", – заявив медійник.