Рік тому у бурхливе море українського спортивного медіаринку вирушив новий проект Sport24.ua. Часи були дуже тривожні, у повітрі тхнуло великою війною, хоч у неї вірили далеко не всі. Невелика, але згуртована редакція закотила рукави і взялася до роботи. А через два місяці заговорили гармати…

Вранці 24 лютого було важко зібратися з думками. Навколо паніка і розгубленість. Інформаційні стрічки рясніли страшними повідомленнями, русня лізла на нашу землю з усіх щілин. У таких умовах писати про спорт здавалося повним абсурдом. Ближче до полудня визріло рішення, яке виявилось правильним. "Кожен із нас – солдат!" – під таким заголовком вийшла заява нашої редакції. Її мораль – всі українці, які в цю хвилину не перебувають на фронті, повинні надалі виконувати те, у чому тямлять найкраще.

Тож Спорт 24 взявся повідомляти про реакцію спортивного світу на російське вторгнення, доносити слова підтримки від знаменитостей, відстежувати санкції щодо агресора і так далі. У нас був власний фронт – інформаційний.

Упродовж цих буремних місяців у нашого проекту з’явилася чимала аудиторія, що підтверджує статистика відвідуваності сайту. Ви, друзі, довірилися нам, тож не маємо жодного морального права підвести ваші очікування. У новому році обіцяємо збільшити кількість ексклюзиву та пізнавального чтива, робити його якісно та "на совість", виправити технічні недоліки. Плануємо й інші цікаві нововведення, але це поки що залишиться у таємниці – сюрприз же бо!

Нехай 2023-й принесе нам усім те, про що найбільше мріємо – повний розгром російського окупанта. Тільки від перемоги українських воїнів залежить спокій у наших домівках, солодкий сон без тривог, безтурботні усмішки наших дітей, їхнє безпечне майбутнє. Віримо, що так воно і буде.

З Новим роком!

Слава Україні!

З повагою, головний редактор Sport24.ua