Вікторія Бекхем

Легенда МЮ та збірної Англії з 1999 року одружений на британській співачці, акторці та модельєрці Вікторії Бекхем. У гурті Spice Girls вона мала прізвисько "Posh spice" (розкішна перчинка – прим.), яке їй зовсім не подобалось. Зараз Вікторію знає увесь світ, і вона є впливовою особою у сфері моди. Жінка має власний бренд одягу, а у 2019-му заснувала й марку косметики "Victoria Beckham Beauty".

Еріка Чоперена

Французький нападник Атлетіко Антуан Грізманн познайомився зі своєю дружиною у Сан-Себастьяні. У 2017-му пара побралась і виховує трьох дітей. Цікаво, що усі вони народились 8 липня. Еріка, дитячий психолог за освітою, нещодавно створила свій дитячий бренд одягу “Duzama”. “Ця ідея виникла 6 років тому після народженням Мії", – зізнається іспанка.

Анна Лєвандовскі

Форвард Барселони та збірної Польщі вже 10 років перебуває у шлюбі з дружиною Анною – професійною каратисткою у минулому. У своєму Instagram жінка часто розповідає про тренування та різноманітні дієти, адже ще у 2013-му отримала диплом фахівця з харчування. Подейкують, що неймовірна фізична форма Роберта – це передусім заслуга Анни, яка вигадала для нього унікальну дієту.

Джорджина Родрігес

Володар п'яти "Злотих м'ячів" познайомився зі своєю коханою у магазині Ґуччі, де працювала Джорджина. Згодом пара зустрілась на одному із світських заходів. З 2016-го Роналду та ефектна брюнетка перебувають у стосунках, щоправда, досі не побралися. Колишня аргентинська балерина активно веде свій Instagram і може похвалитися 45 млн підписників. Нещодавно вона вразила соцмережі подарунком на день народження коханого – португалець отримав Rolls-Royce за 300 тисяч євро.

Антонелла Рокуццо

Новоспечений чемпіон світу знає свою другу половинку з 5-и років. Вони були сусідами у Росаріо. Познайомив майбутнє подружжя колишній футболіст Лукас Скалья, який був найкращим другом Мессі та двоюрідним братом Антонелли. Пара заручилась у 2017-му та виховує трьох синів. Найстаршому, Тьяго, восени виповнилося 10.

Марина Лученко

Дружина воротаря Ювентуса та збірної Польщі Войцеха Щенсни – українка Марина Лученко. Дівчина народилася у Вінниці. Коли їй було 2, перебралася з сім'єю до Польщі. Зараз Марині 33, і вона співачка. У 2018-му в пари народився син, якого назвали Ліам.

Ванда Нара

Нападник Галатасарая Мауро Ікарді та його агентка Ванда Нара – найскандальніша пара у футболі. Після недавньої зради Мауро сексапільна аргентинка наважилась на розлучення. Щоправда, пара досі мешкає під одним дахом у Стамбулі.

"Він не хоче цього, але з жовтня я вирішила дистанціюватися. Ми посварилися, є випадки, коли краще розлучитися, щоб забезпечити сімейний мир”, – зазначила Ванда, яка продовжує виставляти фото нападника у соціальних мережах. У Мауро та Ванди – двоє спільних дітей. Ще трьох хлопчаків колишня модель народила від екс-форварда Барси Максі Лопеса, який був близьким другом Ікарді.

Пілар Рубіо

Екс-капітан Реала, а нині центральний захисник ПСЖ Серхіо Рамос одружився з іспанською репортеркою, телеведучою та моделлю Пілар Рубіо. Вона старша за свого чоловіка на 8 років. Рамос та Пілар разом з 2012-го, проте розкішна церемонія весілля відбулась лише через 7 років. Пара виховує чотирьох хлопчиків.

Влада Зінченко

Неможливо не згадати про яскраву сім’ю захисника Арсенала та збірної України – Олександра Зінченка. У 2020-му він одружився з телеведучою та блогеркою Владою Седан. За їхнім красивим весіллям спостерігали усі футбольні фани. Цій радісній події Влада присвятила декілька влогів на своєму ютуб-каналі, де Седан бере інтерв’ю та розповідає про сімейні будні. А у серпні 2021 року у подружжя народилася донечка Єва.

Читайте також:

Неймар не любить футбол, а Зідан – з волоссям: легенди спорту, що знялися в кіно