11 липня 2010 року. Йоганнесбург, ПАР. Фінал чемпіонату світу. Іспанія у драматичному поєдинку обіграла Нідерланди (1:0) та вперше в історії стала тріумфатором Мундіалю.

На рівні з Андресом Іньєстою, який забив переможний гол на 116-й хвилині, героєм фіналу став Ікер Касільяс. Легендарний голкіпер зробив відразу декілька неймовірних сейвів. А його блискучий порятунок після удару Ар’єна Роббена з вбивчої позиції, без перебільшення, є одним з найвизначніших та найвпізнаваніших епізодів в історії чемпіонатів світу.

Але той сейв, як і гол Іньєсти, затьмарив зворушливий епізод уже після фінального свистка. Під час післяматчевого флеш-інтерв’ю Ікер, не стримавши сліз, пристрасно поцілував журналістку Сару Карбонеро.

У 2019 році щось схоже зробив Олександр Зінченко. Після розгрому Сербії (5:0), він під час флеш-інтерв’ю поцілував свою дівчину Владу Седан. Вийшло не так вдало, як у Касільяса.

Про те, що ці двоє разом, в Іспанії знав чи не кожен вболівальник. Дівчину, начебто, навіть звинувачували у невдалому дебюті команди на турнірі. Мовляв, іспанці програли Швейцарії (0:1) через те, що Ікер думав про кохану, а не про свою місію.

"Фурія роха", до слова, стала першою командою, що виграла ЧС, поступившись у стартовому турі. Усе розпочалося з обговорення пари і завершилося тим же. Хоча настрій і тон розмови, звісно, змінився.

Назагал Ікера та Сару цілком можна назвати ідеальною командою. Ця красива історія розпочалася доволі стандартно. Такий собі "службовий роман". Карбонеро молодою журналісткою почала активно висвітлювати матчі Реала на одному з іспанських телеканалів. Красуня дуже сподобалася ідолу фанів королівського клубу. Він почав наполегливо залицятися до дівчини.

Сарі він також подобався, але вона добре знала репутацію багатих і знаменитих футболістів, тому тривалий час з осторогою ставилася до капітана Реала.

Врешті Касільяс зміг переконати Карбонеро в серйозності своїх почуттів. Так і розпочався один з найгучніших романів європейського футболу!

Щоправда, ідилія тривала недовго. Після приходу в Реал Жозе Моурінью, Ікер міцно присів на лаву запасних. Буквально за мить він проміняв статус одного з найкращих воротарів в історії на реноме запасного голкіпера Реала, а згодом і збірної Іспанії.

Сеу Жозе не подобалося, що Касільяс спілкується з деякими гравцями Барселони. Та, головне, "Особливий" підозрював гравця у тому, що він "зливає" конфіденційну інформацію своїй дружині. Ікера прямо називали зрадником, кротом та юдою. Звісно, настав час прощатися.

Моя дружина та син розпочнуть разом зі мною новий захопливий етап.

Так Ікер анонсував перехід у Порту. Насправді ж офіційно пара побралася лише десь за рік після переїзду в Португалію. Точна дата невідома, бо весілля було супермінімалістичним – Ікер, Сара, син Мартін і двоє друзів. Згодом закохані зізналися: не планували розголошувати те, що узаконили свої стосунки. Але, звісно ж, набридливі папараці усе рознюхали.

Заради Ікера Карбонеро пожертвувала зірковою кар’єрою журналістки. Дівчина без жодного перебільшення була однією з найвпізнаваніших телевізійних журналісток Іспанії. Вона працювала на топових поєдинках збірної Іспанії та великих єврокубкових зустрічах. Аби разом з чоловіком та сином перебратися в іншу країну, Сара попросила дворічну відпустку на роботі!

Красуня все ж на шиї багатого чоловіка не сиділа. Статус зірки допоміг! У неї вистачає рекламних пропозицій та запрошень у ролі гості в різні шоу. Також в Португалії Карбонеро вела власний блог, розвивала бізнес, пов’язаний з модою, а також брала досить популярні інтерв’ю. У сім’ї народився другий син – Лукас.

Назагал дуже розмірене і спокійне сімейне життя в Порту стривожили дві жахливі новини. У 2019 році Ікера схопив інфаркт. Це сталося на тренуванні "драконів". Вчасна медична допомога врятувала іспанцеві життя. А незадовго після цього у Сари діагностували рак. На щастя, їй успішно зробили операцію і Карбонеро перемогла страшну хворобу.

Минулого року футболіст та журналістка оголосили про розрив:

І Ікер, і я дуже пишаємося нашою родиною, любов наповнювала нас щастям протягом усіх цих років спільного життя. Сьогодні наші шляхи розходяться, але не дуже сильно, оскільки ми продовжимо разом виконувати чудове завдання – залишатися відданими батьками, як ми це робили досі. Це продумане рішення, яке ми ухвалили спільно.

Ікона Реала і зіркова журналістка – історія Сари та Ікера дуже схожа на сім’ю Серхіо Рамоса та Пілар Рубіо. В обох випадках усе розпочалося з робочих стосунків і переросло у справжнє кохання.

Карбонеро, як і Рубіо, стала зіркою ще до стосунків зі статусним футболістом. Вона залишається топовою журналісткою Іспанії ось уже понад десять років!

Інші героїні рубрики "Дружина футболіста"

Найкрасивіша жінка у житті Дональда Трампа і чемпіон світу – ідеальна пара, яка не може не дратувати

12 разів за ніч, побої і зради: насичене, хоча й коротке, сімейне життя чемпіона світу і секс-символа 90-х

Трапп + Гулар: зйомки у "Рятувальниках Малібу", поцілунок в Севільї і кодекс "немає перемог – немає сексу"