"Привіт усім, це Еліна. Ми зараз у Римі біля фонтану Треві. Як ви бачите, тут дуже красиво. Турнір уже починається, буду рада вас бачити тут", – йдеться у повідомленні Світоліної на сторінці Відкритого чемпіонату Італії з тенісу в X.

Цікаво, що перша ракетка України вже двічі тріумфувала на турнірі в Римі у 2017 і 2018 роках. Поборотися за чергову перемогу Еліна зможе вже 12 травня, де в 1/32 фіналу зійдеться з переможницею пари Сара Еррані – Аманда Анісімова.

До слова, окрім Світоліної, Україну в Італії представлять ще чотири тенісистки. Леся Цуренко в першому колі зіграє з Донною Векіч, а переможниця цього двобою виступить проти іншої українки Ангеліни Калініної. Марта Костюк стартує в другому раунді поєдинком проти Наомі Осаки або Клари Бюрель.

Суперниця Даяни Ястремської визначиться за підсумками кваліфікації, де свій шанс виступити на змаганнях виборюватиме також Юлія Стародубцева.

Варто зазначити, що Ангеліна Калініна торік дійшла до фіналу WTA 1000 в Римі, але у вирішальному поєдинку поступилась Рибакіній.