Нагадаємо, 11 років тому під час відпочинку на курорті Марібель Шумахер впав під час лижного спуску і сильно вдарився головою об камінь. Відтоді немає жодних достеменних відомостей про стан здоров'я легенди "королівських перегонів". Родина Шумахера зберігає сувору конфіденційність.

Раніше близькі люди знаменитості пустили з молотка його приватний літак та дім у Норвегії. Тепер видання The Sun повідомляє, що дружина Шумахера – Корінна – планує продати на аукціоні розкішну колекцію годинників, які належать її чоловікові.

За цінні аксесуари вона хоче виручити близько 6 мільйонів доларів, які мають піти начебто на лікування Міхаеля. Вісім годинників будуть виставлені на продаж 13 травня у Женеві. Дві найдорожчі експонати – це годинники, виготовлені на замовлення близького друга родини та колишнього боса Феррарі Жана Тодта.

Один із годинників – унікальна модель FP Journe Vagabondage 1, яку Тодт подарував Шумахеру на Різдво на честь сьомого чемпіонства світу у 2004 році, коштуватиме від 1,7 мільйона доларів. Другий різдвяний подарунок – аксесуар Audemars Piguet Royal Oak 2003 року, коштує трохи менше – до 425 тисяч доларів.