14 років тому Ф'юрі з дружиною Періс позував на фоні невеликого дерев'яного будиночка. Вартість житла складала 35 тисяч доларів, пише The Sun.

Дерев’яна будівля у графстві Чешир була настільки маленькою, що боксерові доводилося нахилятися, щоб потрапити всередину. Будинок оточували фургони, що належали іншим членам сім’ї.

Фото Matthew Pover

Тоді Тайсону було 22 роки, і він міг похвалитися рекордом з 12 професійних боїв. За один поєдинок британець заробляв лише кілька тисяч фунтів стерлінгів.

У той час він сказав, що атрибути багатства його не цікавлять. "Для мене боротьба і бокс престижніші, ніж Bentley і Rolls-Royce. Автомобілі та подібні речі мене не вражають", – заявляв Ф'юрі.

Попри це, зараз статки "Циганського короля" оцінюють у 300 мільйонів євро. Бій з Усиком принесе йому ще кількадесят мільйонів.

Колекція суперкарів Ф'юрі включає два Rolls-Royce Cullinan, які коштують понад 500 тисяч фунтів стерлінгів кожен, Mercedes G-Wagon за 150 тисяч, класичний Mini Cooper за 50 тисяч, Range Rover за 150 тисяч і Ferrari.