Автор статті, яка вийшла на Boxing News 24, передбачає, що, оскільки Камбосос битиметься у рідних стінах, в нього буде набагато більше шансів виграти за очками.

"Формально, колишній об’єднаний чемпіон у легкій вазі Камбосос битиметься вдома, але він із Сіднея, тож він не на знайомій території. Проте, якщо бій все ж таки пройде всю дистанцію, і якщо він буде хоч скільки-небудь рівним, ви повинні розуміти, що рішення буде за Камбососом".

Баннатайн нагадав, що Ломаченко програв свій останній бій за очками одноголосним рішенням суддів Девіну Хейні, хоча не для усіх в даному протистоянні все було очевидно, як і для самого Василя.

"Сподіваємось, що це не буде суперечливий результат, тому що це матиме поганий вигляд, особливо якщо з Ломаченко грубо вчинять, як це було в його останньому бою проти Хейні. Ломаченко виграв той бій в очах багатьох, але судді віддали перемогу молодшому бійцю".

Нагадаємо, що бій між Камбососом (21-2, 10 КО) та Ломаченком (17-3, 11 КО) за вакантний титул IBF у легкій вазі відбудеться 12 травня в австралійському Перті. Орієнтовний початок – 8:00 за київським часом.