"Перш за все, потрібно дивитися на стан Ф'юрі. Я знаю дієтолога Тайсона, і Грег каже, що Ф'юрі зараз у неймовірному стані. Отже, всі прапорці розставлені. Що стосується самого бою. Я вважаю, що найкраща версія Ф'юрі переможе найкращу версію Усика.

Під час останньої пресконференції Тайсон говорив про бої між важковаговиками і суперважковаговиками. Він не сказав нічого, з чим я б міг не погодитися. Суперважковаговик завжди перемагає важковаговика, за винятком, якщо у важковаговика є зріст, розмах рук, природна вага і сила.

Якщо Ф'юрі буде в хорошій формі, то він виконає свою роботу. Він буде використовувати свій зріст, розмах рук і швидкість. Він шульга, але може боксувати і як ортодоксальний боєць. В атаці та захисті, хлопець дуже не читабельний.

Усик – відполірований боксер, дуже хороший у своїй справі. Зараз він у чудовій формі, але йому доведеться битися проти найкращого суперважковаговика у світі. Ми не дізнаємося, чим усе закінчиться, поки не побачимо. Все ж у мене немає сумнівів, що кращий Ф'юрі, переможе кращого Усика", – цитує Нельсона Ring News 24/7.