Раніше відомий боєць Коста публічно продемонстрував своє захоплення воєнним злочинцем з ймовірним психічним захворюванням – путіним. "путін – не слабкий лідер, як Байден чи Макрон. Він світовий лідер іншого рівня", – написав бразилець у своєму Twitter.

Брендан Шауб, який вже завершив кар'єру в MMA, відкрив бразильцю очі на те, що російські терористи вбивають навіть вагітних жінок та порадив більше читати.

"Коли деякі хлопці з ММА говорять про політику, мені хотілося б, щоб вони цього не робили. Якщо ви не знаєте про цей жах, просто увімкніть новини. Російські військові вбивають вагітних жінок, невинних дітей, бомбардують дитячі садки та лікарні.

Він вписався за путіна. Просто візьми почитай книжку, хлопче. Подивися новини. Ти не можеш вписатися за цього йоб*ного чорта. Ти говориш про дійсно погану людину, відповідальну за тисячі життів. Мільйони людей з України стали біженцями у пошуках безпеки", – цитує Шауба sportskeeda.com.

Нагадаємо, Пауло Коста входить до топ-5 рейтингу UFC у середній вазі. Брендан Шауб оголосив про завершення професійної кар'єри у 2015-му. Наразі він веде кілька подкастів.