"Ми запропонували Андерсону бій у ММА проти Федора. У нас поки не було серйозного обговорення, але ми зв'язалися з ним, щоб дізнатися, чи він зацікавлений в цьому. Ми хотіли дізнатися, що про це думає Сільва. У той час він хотів повністю зосередитися на боксі. Подивимося, як далеко він зможе зайти.

Ми б могли провести цей бій у Японії або на арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. Зробімо це, організуємо грандіозну подію! У клітці зустрінуться найкращий боєць проти другого найкращого. Чесно кажучи, домовитися про вагову категорію буде складно, але спочатку потрібно почати діалог, а там подивимося.

У нас з Андерсоном була доволі коротка розмова – швидке запитання і швидка відповідь, але думаю, нам варто повернутися до його обговорення", – цитує Скотта Кокера BJPenn.

Додамо, що за чинним контрактом Ємельяненка з Bellator, у росіянина залишився лише 1 бій. Після цього 45-річний ветеран ММА найімовірніше завершить кар'єру. Додамо, Федір є уродженцем міста Рубіжне Луганської області, втім це не завадило йому публічно підтримати повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.