Найвідоміший гравець у гольф зараз насолоджується життям на острові Юпітер у Флориді, який є таким собі закритим клубом для багатіїв.

Тут проживають лише 900 мешканців. Зокрема, сусідами Тайгера Вудса є екс-президент США Джордж Буш-старший та відома співачка Селін Діон.

За даними Forbes, статки легендарного гравця в гольф становлять понад 1 мільярд доларів. А його розкішний особняк на Юпітері оцінюють в 46 мільйонів доларів.

У лютому 2021-го Вудс потрапив у моторошну автомобільну аварію, в якій потрощив собі кілька кісток. Після цього пожартував: не знав, що його будинок такий великий, поки не довелося пересуватися там на милицях.

У розпорядженні найзаможнішого гольфіста світу – тренажерний зал, приватний кінотеатр, власний причал для човнів, кімната кисневої терапії, винний погріб та ліфт.

Також легендарний спортсмен відкрив на острові елітний ресторан Woods Jupiter. А ще є членом ексклюзивного гольф-клубу Medalist, участь в якому коштує понад 100 000 доларів на рік.

Додамо, що кілька років тому Тайгер Вудс був змушений лягти у клініку, щоби подолати залежність від знеболювальних та снодійних засобів.