"Я люблю такі матчі. Відчуття перемоги в останню хвилину, в останню секунду. Це те, що неможливо описати словами. Сьогодні було неймовірно. Мені потрібно переглянути матч ще раз, перш ніж лягти спати, тому що це чарівні моменти.

Деякі хлопці казали мені, що напруга відчувалася, але на полі цього не помічаєш. Я хотів насолодитися цим моментом. Коли судді перевіряли гол із VAR, стадіон не дихав протягом 10 секунд. Потім, коли його зарахували, реакція була неймовірною.

Я сказав хлопцям перед грою: "Коли ми підемо на пенсію, то пошкодуємо, що недостатньо насолодилися цим моментом". Кожен усвідомлює, що у нас є ще багато матчів. Просто йдемо крок за кроком. Ментальність та дух зараз відповідні, це ключовий фактор. Звісно, є ще багато простору для вдосконалення, але ми на правильному шляху. Коли я прибув та побачив цю якість команди, то зрозумів, що у нас є все для досягнення великих речей", – сказав Зінченко під час флеш-інтерв'ю.

Нагадаємо, Арсенал залишається на вершині АПЛ з 50 очками в активі. Найближчий переслідувач Манчестер Сіті поступається лише на 5 балів.