АПЛ.17 тур

Крістал Пелас – Фулхем – 0:3

Гол: Рід, 31, Рім, 41, Мітровіч,80

Лестер – Ньюкасл – 0:3

Голи: Вуд, 3 (п), Альмірон, 7, Джоелінтон, 32

Саутгемптон – Брайтон – 1:3

Голи: Ворд-Праус, 73 – Лаллана, 14, Перро, 35 (а), Марч, 56

Фулхему на виїзді вдалося здолати Крістал Пелас. На 31 хвилині Боббі Рід у штрафному суперника відкрився під пас від Александара Мітровіча і головою переправив м'яча у нижній кут воріт господарів. А вже серез кілька хвилин Крістал Пелас залишився у меншості. Червону картку отримав Тайрік Мітчелл за брутальний підкат.

По перерві Томкінс залишив господарів догравати матч увісьмох: захисник отримав другого "гірчичника" і достроково пішов приймати душ. Скориставшись перевагою, "білі" подвоїли рахунок – відзначився форвард Тім Рім. Масну крапку поставив Мітровіч – 3:0 на користь Фулхема.

У паралельному поєдинку Ньюкасл на виїзді завдав нищівної поразки Лестеру. Йому знадобилося всього десясть хвилин, щоб двічі розписатися у воротах "лисиць". Уже на самому старті матчу Ньюкасл заробив пенальті, який холоднокровно реалізував Кріс Вуд. І невдовзі Альмірон подвоїв перевагу найдорожчого клубу світу. Ще до перерви гості довели рахунок до розгромного. Тріпп'єр навісив з кутового, а Джоелінтон головою спрямував м'яча у ворота Ворда – 3:0. Завдяки цій перемозі Ньюкасл піднявся на другу сходинку АПЛ, потіснивши Манчестер Сіті.

У ще одному матчі Брайтон здолав Саутгемптон. Спершу Лаллана після пасу Марча впритул розстріляв ворота "святих". Далі Перро записав у свій пасив автогол. А по перерві Марч потужно розрядив гармату з дальної відстані, ошелешивши голкіпера суперників. Наприкінці зустрічі Саутгемптону вдалося відквитати один гол. У підсумку 1:3 – впевнена перемога команди Де Дзербі. Брайтон впритул наближається до єврокубкової зони (6 місце).