Нагадаємо, криворізький клуб завдав землякам першої поразки цього сезону в УПЛ – 2:1. "Важко щось коментувати. Особливо після попереднього матчу із Металістом 1925 (0:2). Той матч і цей – дві різні гри, два різних суперники. СК Дніпро-1 наразі лідер нашого чемпіонату. Команда, яка до сьогодні не мала жодної поразки.

Я сказав перед матчем хлопцям, що є шанс вписати себе в історію цього чемпіонату, завдати СК Дніпро-1 першої поразки. Вийшли, начебто й налаштування було як треба, й сама гра непогана.

Перехід від оборони до атаки – те, що ми хотіли побачити. Я дуже радий за кожного з хлопців. За те, що сьогодні вони дійсно гідні цієї перемоги. Показали, що можуть на рівних грати з лідерами. Залишилось зробити так, аби так само вони грали й проти інших клубів УПЛ. Тому що бувають розчарування.

Сподіваюсь, далі все у нас буде добре. Головне тепер, добре зіграти останній матч проти Чорноморця й відпочити від сезону. А там вже на зборах як треба попрацюємо та підготуємось до другого кола", – цитує Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

Додамо, що завдяки цьому тріумфу криворіжці піднялися на 11 позицію УПЛ (15 очок). СК Дніпро-1 залишився лідером (35 балів).