УПЛ, 13 тур

Рух – Минай – 1:1

Голи: Климчук, 23 – Трубочкін, 63

Рух у цьому сезоні демонструє нестабільну гру – після безвиграшної серії на старті сезону підопічні Кучука здолали Зорю, Ворсклу та до останніх секунд у меншості тримали нічию у скандальному матчі з лідером чемпіонату СК Дніпро-1. У львівському дербі ж зазнали поразки. А от Минай стабільно перебуває на дні турнірної таблиці.

В середині стартового тайму Климчук заробив пенальті – дуже жорстко проти нього зіграв Бандура, який ще у минулому сезоні захищав ворота львів'ян. Вінгер "жовто-чорних" сам взявся виконувати вирок – голкіпер вгадав кут, в який пробиватиме Климчук, але не зміг дотягнутися до м'яча.

У другому таймі Климчук мав шанс оформити дубль. Лях віддав на дальню стійку, хавбек встиг добігти, але пробив повз ворота. А вже невдовзі гості поплатилися за марнотратство. Штрафний у виконанні підопічних Шарана завершився потужним ударом Трубочкіна у праву дев'ятку – без шансів для голкіпера Руха.

1:1 – львів'яни розташувалися на 11 сходинці УПЛ (12 очок). Закарпатці майже вибралися з дна турнірної таблиці – 13 місце, 10 пунктів.