Група G

Манчестер Сіті – Севілья – 3:1

Голи: Льюїс, 52, Альварес, 73, Марез, 83 – Мір, 31

Копенгаген – Борусія Дортмунд – 1:1

Голи: Харальдссон, 41 – Азар, 23

Манчестер Сіті достроково гарантував собі вихід у плей-офф ЛЧ, а Севілья раніше вже спакувала валізи в Лігу Європи, тож матч не мав турнірного значення для обох команд.

"Рохібланкос" відкрили рахунок на 31-й хвилині. Втім по перерві 17-річний Ріко Льюїс відновив паритет, ставши наймолодшим гравцем в історії, який відзначився голом в дебютному матчі Ліги чемпіонів. Ще до фінального свистка Хуліан Альварес та Ріяд Марез власними забитими м'ячами поставили крапку в матчі. А севільці так і не змогли реанімуватися перед вболівальниками за провальний старт у поточному сезоні.

Для Копенгагена і Борусії Д цей поєдинок також не був принциповим. Німецький гранд достроково пробився у плей-офф, а команда Давида Хочолави попрощалась з євровесною. Грузинський оборонець данців пропускав матч через те, що отримав у попередньому турі червону картку.

Втім Копенгаген і без нього показав гідну гру. Торган Азар вивів "джмелів" на екваторі першої половини, але данці зусиллями Гакона Гаральдссона врятувались від поразки – 1:1.

Отже, Манчестер Сіті пробився до плей-офф ЛЧ з першого місця в групі (12 очок). Борусія посіла підсумкове 2 місце в квартеті (9 балів). Севілья опинилась на третій сходинці (5 пунктів), а Копенгаген – на дні з 3 очками в активі.