Серія А, 12 тур

Наполі – Сассуоло – 4:0

Голи: Осімхен, 4, 19, 77, Кварацхелія, 36

Вилучення: Лор'єнте, 84

Лечче – Ювентус – 0:1

Гол: Фаджолі, 73

До поєдинку Наполі підходив у чудовому гуморі – за плечима підопічних Спалетті фантастична 12-матчева безпрограшна серія у всіх турнірах (лише 2 нічиї). Уже на старті дуелі господарі продемонстрували, що не збираються збавляти оберти. На 4 хвилині Осімхен вивів Наполі вперед після передачі Кварацхелії. Невдовзі цей тандем відзначився знову. Грузинський хавбек віддав на нігерійського форварда, а той із меж карного майданчика гостей переправив шкіряного у ворота Сассуоло.

Під завісу тайму Кварацхелія уже записав своє прізвище на табло. Після прострільної передачі від Руя він загнав м'яча у ворота опонента впритул із лівою стійкою – 3:0. По перерві продовжилася феєрія Осімхена. Нападник партенопейців оформив хет-трик і остаточно поховав надії гостей.

Наприкінці поєдинку Лор'єнте за вісім хвилин заробив дві жовті картки і завчасно вирушив прийняти душ. Однак на результат гри це вже не вплинуло. 4:0 – підопічні Спалетті продовжують вражаючу серію без поразок в Серії А. Вони одноосібно очолюють турнірну таблицю (32 очки). Сассуоло перебуває на 9 щаблі (15 пунктів).

У паралельному поєдинку Ювентус на виїзді зустрічався з Лечче. Попри тотальне домінування м'ячем у першому таймі (65%) "Стара Синьйора" так і не змогла відкрити рахунок до перерви. Лише на 73 хвилині Фаджолі потужним ударом у праву дев'ятку вивів підопічних Аллегрі уперед. Цей гол став єдиним у матчі.

У підсумку Ювентус піднявся у єврокубкову зону (5 місце, 22 очки). Лечче продовжує перебувати за крок до зони вильоту (17 позиція, 8 пунктів).