Агент Мудрика влітку шукав варіант із продовженням кар'єри українця за кордоном через повномасштабне вторгнення росії. Одним з варіантів була Валенсія, але іспанці відмовились, повідомляє Plaza Deportiva.

Зазначається, що "кажанів" відлякав фінансовий бік. "Гірники" тоді хотіли отримати за Мудрика не менше 50 млн євро. Агент 21-річного вінгера Олексій Альохін у коментарі Fanday прокоментував цю інформацію.

"Почнемо з того, що гравців рівня Мудрика не потрібно нікому пропонувати – запити щодо Михайла приходять з усієї Європи, і, з усією повагою, від клубів зі значно вищим турнірним становищем. По-друге, наша агенція ALIK Football Management працює з винятковою повагою до клубів, в яких працюють наші клієнти.

Ми не займаємося тим, що нишком когось комусь пропонуємо. Наші завдання – дещо інші, вони повністю збігаються з інтересами наших клієнтів та не порушують права та повноваження клубів. Тому можу впевнено відповісти: щоб ми пропонували когось у Валенсію? Вперше чую! Ми навіть не розглядали цей варіант.

На сьогодні є інтерес від клубів із кожної з топ-5 європейських ліг. Шахтар та сам футболіст обізнані про ці варіанти. Триває їхнє вивчення. Однак до підписання контракту недоцільно повідомляти, що це за клуби".