Серія А. 9-й тур

Кремонезе – Наполі – 1:4

Голи: Дессер, 47 – Політано, 26 (пен.), Сімеоне, 76, Лосано, 90+3, Олівер, 90+6

Рома – Лечче – 2:1

Голи: Смоллінг, 6, Дибала, 48 (пен.) – Стрефецца, 39

Вилучення: Юльмен, 22

Наполі розгромив Кремонезе. Аутсайдер несподівано нав'язав лідеру турнірної таблиці напружену боротьбу на старті матчу. Протягом перших 10 хвилин опоненти струснули поперечки воріт одне одного. Втім на екваторі першої половини гравець господарів привіз пенальті у свої ворота – Політано реалізував 11-метровий.

По перерві Кремонезе зрівняв. Лучано Спаллетті випустив на поле "джокера" Сімеоне, який відновив перевагу гостей. А у компенсований арбітром час Лосано та Олівер остаточно добили суперника, повернувши Наполі на вершину Серії А (23 очки). Аталанта Руслана Маліновського посідає 2 сходинку (21 пункт).

Рома в більшості мінімально здолала Лечче. Господарі відкрили рахунок вже на 6-й хвилині. Незабаром Юльмен отримав пряму червону та залишив гостей в меншості. Здавалося, "вовчиця" без проблем розвине перевагу, однак Стрефецца до перерви відновив паритет. У другому таймі арбітр призначив пенальті у ворота Лечче, який реалізував Дибала – 2:1.

Рома підіймається на 5 позицію (19 очок). Хоча Лаціо ще може випередити "джалороссі" (6 місце, 17 балів), маючи матч у запасі. Лечче посідає 16 сходинку (7 очок).