"Голи додають нападникам впевненості, мені також. Головне, щоби команда перемагала, а я допомагав.

Якщо стоїть запитання, хто із форвардів основний: я чи Яремчук, то відповідь – той, хто сильніший. Тренер собі не ворог, ставитиме того, хто перебуває в кращій формі. Конкуренція – це завжди добре. Вважаю, що це тільки на користь команді.

Гра із Шотландію буде напруженою. Хто виграє боротьбу та буде більш налаштований, той і переможе. Такі матчі треба у першу чергу вигравати головою, не поступитися психологічно.

Звісно, Зінченка, Шапаренка, Сидорчука не вистачатиме. Це ключові гравці. Але є кому замінити наших провідних виконавців.

Українців дуже багато в Польщі, тому багато хто із задоволенням прийде подивитися на гру. Буде багато підтримки.

Мене у цей час надихає сім’я та, напевно, воїни, які нас захищають. Вони своїми подвигами мотивують. Хочемо дарувати їм приємні емоції. Вони нам на фронті, а ми їм на футбольному полі", – розповів Артем Довбик в інтерв'ю ВЗБІРНА.

Нагадаємо, Україна зіграє заключний матч Ліги націй із Шотландією вже сьогодні, 27 вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом. "Синьо-жовті" є номінальними господарями зустрічі. Однак через повномасштабне вторгнення росії в Україну поєдинок відбудеться в Кракові.

Зараз шотландці очолюють квартет у Лізі B із відривом у 2 очки від підопічних Олександра Петракова. Тож нас влаштовує лише перемога, яка відкриє двері у елітний дивізіон.