"Будемо сподіватися, що він нарешті понесе заслужене покарання. Йому не може все сходити з рук. Він продемонстрував неприйнятну поведінку. Мене переслідують люди, звинувачуючи в тому, що це я змусила поліцію взятися за Роналду. Але я про це нічого не знала.

З ним треба було розібратися шість місяців тому. Мій син щодня згадує про те, що з ним сталося. Йому досі не повернули телефон. Кріштіану повинен був заплатити за розбитий гаджет. Це він спричинив усе це. Я вражена через його поведінку – він може напасти на дитину і продовжувати жити, як зазвичай. Як він може спати ночами, знаючи, які страждання він завдав молодому фанату?

Роналду запропонував нам зустрітися і сказав, що перепросить, але водночас підкреслив, що не зробив нічого поганого. Це не вибачення, це образа", – цитує маму Сару Келлі The Sun.

Нагадаємо, після поразки від Евертона у квітні 2022-го португальська зірка не впорався з нервами та дорогою у підтрибунку вдарив по руці вболівальника, який намагався сфотографувати його. 14-річний хлопчик Джейкоб Гардінг з аутизмом, який і став жертвою, отримав забій руки та розтрощений смартфон. Раніше за цю справу взялися у поліції та Футбольній асоціації Англії.