Ерік Тен Хаг вирішив не міняти склад "дияволів" після 2 перемог поспіль. На лаві запасних знову залишились 5-разові володарі Кубка чемпіонів – Роналду і Каземіро.

Лестер підтверди жахливу форму на старті сезону, провівши черговий слабкий тайм. Втім, МЮ реалізував лише один свій момент. Рашфорд організував побачення з воротарем для Санчо, і Джейдон чітко розібрався в ситуації.

По перерві Манчестер Юнайтед вже традиційно зробив ставку на міцну оборону. На 59-й хвилині Тен Хаг додав "цементу", випустивши Каземіро замість Еланги. Незабаром на полі з'явився і Роналду. Лестер продовжив показувати беззубу гру в атаці. "Лисицям" залишалося сподіватися лише на стадарти. Один з таких непогано виконав Меддісон, але Де Хеа відбив удар.

Роналду запам'ятався спробою пробити через себе – зовсім трішки повз ворота. Манчестер Юнайтед впевнено втримав мінімальну перевагу, святкуючи третю перемогу поспіль. "Дияволи" вже вискочили на п'яту сходинку, але далі серйозне випробування – прийом ідеального Арсенала на Олд Траффорд (4 вересня).