Перший тур був переможним для Мадрида, який здолав Альмерію на виїзді. Сельта ж вдома розписала яскраву нічию з Еспаньйолом. Другий домашній матч для "небесно-блакитних" розпочався з пропущеного гола.

Тапія рукою заблокував удар Алаби, а арбітр після перегляду VAR призначив пенальті. 11-метровий впевнено реалізував Бензема. Вже за кілька хвилин Мілітао зіграв у своєму штрафному рукою, тому арбітр вдруге вказав на позначку. Пенальті у відповідь реалізував Аспас.

Гра була рівною, але знову вийти вперед "бланкос" допомогла магія Модріча. Лука поцілив у самісіньку дев'ятку з-за меж штрафного. Ймовірність забити під час цього удару була лише 2,9%!

Другий тайм був повністю за Реалом. Так, Модріч до гола додав ще й асист. Хорват красиво вивів Вінісіуса віч-на-віч з голкіпером, а бразилець без особливих проблем реалізував момент. Рівно за десять хвилин Вальверде довів рахунок до розгромного, випередивши Бензема після пасу Жуніора. На табло могло бути і 5:1, але Азар не реалізував пенальті.

Фінальний свисток зафіксував звитягу мадридців, за якою Андрій Лунін спостерігав з лави для запасних. Реал набрав 6 залікових балів та очолив турнірну таблицю Прімери. Сельта з одним пунктом опустилась на 14 сходинку.