"Намагаюсь зі свого боку допомогти усім, чим можу. Можливо, вже навіть не так фінансово, як психологічно. Вчора (розмова записана 5 квітня – прим.) їздили у львівський Охматдит з Артемом Федецьким, Віктором Вацком, представниками Руху до хлопчаків, які приїхали з Маріуполя, з інших міст. Вони поранені, налякані, хотіли з ними просто поспілкуватись, подарувати якісь емоції, сувеніри. Просто психологічно їх підтримати. Тут справа вже не в грошах, а в емоціях.

Хлопці були раді. Хтось менший і не розбирається у футболі, один хлопчик з Маріуполя впізнав мене й Артема Федецького, був шокований і щасливий. Він був важко поранений, але у нього з’явилось чимало позитивних емоцій – це найголовніше.

Спілкувався з Даріо, у нас буде чимало благодійних матчів, виручені кошти з яких підуть Збройним силам України на допомогу. Найближчими днями команда повинна виїхати у Туреччину й там проводити збори.

Я ж поки залишусь у Львові, чекатиму на поповнення у сім’ї, а вже опісля, якщо буде нагода, приєднаюсь до клубу. Хочу допомагати команді вигравати й продовжувати кар’єру в Шахтарі. З Де Дзербі я теж говорив, він завжди на зв’язку з командою, переживає, приєднається до гравців вже у Туреччині", – сказав Судаков у інтерв'ю "Футбол 24".