"Я назвав себе версією Усика з "Все від 1 гривні". Я навчився правильно завдавати удари, завжди мав міцний корпус. Я був досить рухливим, як для великого хлопця. До того ж, коли я почав дорослішати, став трохи сильнішим. Оскільки я правильно завдаю удари, маю трохи вибухівки в руках.

Я розробив свого роду спритний, потужний стиль удару, за яким досить цікаво спостерігати. Я теж шульга, так що удари досить яскраві, коли їх завдаю. Що насправді робить Усика ефективним і хорошим боксером, так це його рухливість. Його ноги справді неймовірно працюють. Він чудово володіє базовими навичками. На мій погляд, в нього одні з найкращих навичок у світі. До того ж він шульга, тому з ним все відбувається не як зазвичай. У звичайному залі ви відшукаєте не більше п'ять відсотків шульг.

Гадаю, Усик – це той, кого можна нечасто побачити в королівському дивізіоні. Очевидно, можна пригадати когось, але їх небагато. Пам’ятаю, як дивився його бій проти Белью. Усик викидував джеб, за ним лівий хук. Через тиждень я вийшов на спаринг, повторив ці рухи – суперники валилися з ніг. Це працює. Якщо я зможу наслідувати Усика хоча б на один відсоток – у мене все буде добре.

Раніше я обирав хлопців, у яких міг вкрасти деякі з їхніх рухів або наслідувати їх. У нас з Усиком однакова вагова категорія, рухливість на ногах, хороші прямі удари, врешті ми – шульги. Тому я намагаюсь копіювати цього хлопця, бо він дуже хороший боксер. Тоді я навіть не знав, що він стане олімпійським чемпіоном та володарем поясів у надважкій вазі. Я багато разів намагався його наслідувати, коли Олександр ще був любителем у важкій вазі", – цитує Карті Sky Sports.