"Вони неймовірно талановиті. Дуже вмілі, сильні духом. Думаю, ми відрізняємося походженням. Вони сильні хлопці, їхнє життя сильно змінилося. Якщо задокументувати все, що вони пройшли, з чого починали і чого досягли, стане зрозуміло, що це змінює людину. Це може розм'якшити, але вони – справжні, добрі люди.

Якщо взяти мої стосунки з Джошуа – це про довіру. Все моє спілкування з Усиком було через вас, але було відчуття, що Усик бачить мене в Matchroom і думає: "Зі мною вчинили чесно, до мене поставилися добре. Мені ніколи не брехали, ніколи не переступали межу".

Я не кажу, що він з нами буде вічно співпрацювати, але він отримав мою повагу. Мені здається, що так і працює цей світ, особливо для таких людей. Якщо їм вдається здобути твою довіру, то вони виявлять вірність у відповідь", – сказав Хірн в інтерв'ю Олександру Красюку.

Нагадаємо, що 20 серпня Джошуа та Усик нарешті вийдуть в ринг та проведуть реванш. Бій відбудеться у Саудівській Аравії, а на кону стоятимуть титули WBO, WBA та IBF, якими володіє українець.