"Звичайно, будемо вболівати за Усика в реванші з Ентоні Джошуа. Бій буде важким, але я впевнений у перемозі Олександра. За очками, не нокаутом.

Після Winter Cup Усик ще декілька разів приїжджав у Полісся поспілкуватися, але не тренувався. Я, до речі, ніколи не був присутній, коли він був у команді.

Пам'ятаю, ще давно ми ходили з Усиком разом на футбол, коли збірна України грала проти Словаччини. Мені було цікаво йти з чемпіоном вулицею. Він взагалі не може вільно пройти, всі на нього дивляться, підходять сфотографуватись, просять автограф. Було прикольно та незвично.

Чи добре розуміється Усик у футболі? Так, він грав за юнацьку команду Таврії. Ви ж бачили його забіги на Winter Cup, коли він розумів, що треба тікати у контратаку. Мені було б цікаво, якби Усику замість жовтої картки дозволили за гру вирубити одну людину, яка дала йому по ногах. Тоді гра була б зовсім іншою", – розповів Худжамов в інтерв'ю Fanday.

Нагадаємо, що Усик дебютував за Полісся з Першої ліги на Winter Cup. Він вийшов на заміну у матчі проти Вереса на 77-й хвилині. Поєдинок закінчився перемогою Полісся з рахунком 2:1.