УКР РУС

Аргентина без Мессі програла вперше за 13 матчів, Бразилія знову сконфузилась – кваліфікація ЧС-2026

11 вересня 2024 , 09:30 / Читать на русском

Відбулися чергові поєдинки кваліфікації чемпіонату світу-2026.

Кваліфікація до ЧС-2026, 8 тур

Колумбія – Аргентина – 2:1

Голи: Москера, 25, Родрігес, 60 – Гонсалес, 48

Парагвай – Бразилія – 1:0

Голи: Гомес, 20

Уругвай – Венесуела – 0:0

Збірна Аргентини програла Колумбії й перервала вражаючу переможну серію, яка тривала понад рік. Команда Скалоні поступилась вперше за 13 поєдинків. 

Відбір на ЧС-2026: Родріго допоміг Бразилії обіграти Еквадор, нападник Ліверпуля врятував Колумбію від поразки

Колумбія першою відкрила рахунок, забивши в екваторі першого тайму. Аргентинці зусиллями Гонсалеса відкватали пропущений одразу по перерві, але дуже швидко господарі відновили перевагу. Хамес Родрігес переграв Мартінеса з 11-метрової позначки й встановив фінальний результат. До слова, у поєдинку не брав участі Ліонель Мессі, який відновлюється від травми. 

Бразилія несподівано програла Парагваю. Зіркове атакувальне тріо з Реала Вінісіус, Ендрік та Родріго не змогли організувати жодного забитого м'яча. А захист не втримав на 20 хвилині гравця Інтер Маямі Дієго Гомеса, гол якого приніс парагвайцям сенсаційну перемогу. Бразилія має в активі лише 10 очок після восьми зіграних матчів кваліфікації ЧС-2026 та посідає 5 сходинку в турнірній таблиці. 

Уругвай вже без Луїса Суареса, який завершив кар'єру, вдруге поспіль зіграв у нульову нічию. Цього разу команда Б'єлси не змогла обіграти Венесуелу.