УКР РУС

Співпромоутер Ф'юрі зізнався, що Тайсон не був готовим до бою з Нганну на 100 %

30 березня 2024 , 21:00 / Читать на русском

Боб Арум, співпромоутер власника чемпіонського поясу WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі оцінив форму свого підопічного у попередніх гучних поєдинках.

"Можу сказати, що Ф'юрі в день бою з Нганну, не був готовий битися проти кого завгодно, але Френсіс зробив те, що повинен був зробити. Після першого поєдинку з Вайлдером, який ми не просували, ми провели бій проти Валліна, в якому Ф'юрі виглядав доволі звичайним бійцем. Він провів той бій нормально, але далеко від того, щоб його виступ можна було назвати чудовим.

Усик – Ф'юрі: Арум порівняв два варіанти розвитку поєдинку, приплівши Джошуа

Перед реваншем з Вайлдером, Ф'юрі привів себе у форму: і морально, і фізично. Ф'юрі провів обидва поєдинки проти Вайлдера чудово, нокаутувавши Деонтея в обох. У бою з Ділліоном Вайтом він також виглядав приголомшливо. У поєдинку з Чісорою він не робив нічого, крім того, щоб їхнє протистояння було конкурентним, давайте будемо чесними. Удуелі з Нганну Тайсон знову був звичайним бійцем.

Але давайте не будемо забувати, що для Ф'юрі це все характерно. Він знає, наскільки складний бій на нього чекає проти Усика. Олександр – приголомшливий боєць, який жодного разу не програвав. Тому я не сумніваюся, що 18-го травня ми побачимо найкращого Тайсона Ф'юрі", – наводить слова Арума The Daily Mail.

Нагадаємо, Усик і Ф'юрі визначать нового абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні 18 травня у Саудівській Аравії.