Бундестім доволі розслаблено розпочала матч, пропустивши кілька контратак японців. Лише у другій половині першого тайму номінальні господарі почали грати гостріше. Рюдігер після подачі з кутового головою пробив по воротах – не вистачило точності.

На 32-й хвилині Раум заробив для Німеччини пенальті, який реалізував Гюндоган. У додатковий час Хаверц з близької відстані розстріляв ворота суперника, але система VAR зафіксувала офсайд.

По перерві Німеччина не зупинилася. Спочатку Гнабрі влучив у поперечину, а згодом Ґюндоґан перевірив на міцність штангу. Бундестім була нестримною та постійно брала штурмом ворота суперника – Гонда робив неймовірні сейви.

Під завісу тайму Японії все ж вдалося відновити паритет. Нойєр не встиг відреагувати на удар Доана. А згодом Асано увірвався до штрафного господарів та вивів "синіх самураїв" вперед. Німці пішли на фінальний штурм, але врятувати ситуацію не вийшло.

Отже, Японія має 3 очки та посідає перше місце. У Німеччини – нуль. Остаточна ситуація у групі стане відомою після матчу Іспанія – Коста-Рика. Він відбудеться сьогодні, 23 листопада, о 18:00.